luni, 3 ianuarie 2011

Te provoc la dezvoltare!!

Din Ianuarie 2011 încep cursurile de dezvoltare personală adresate persoanelor care doresc să pășească pe calea auto-cunoașterii.


Te-ai plictisit de perspective lipsite de sare și piper?

Ei bine, ele nu se vor schimba. Însa noi îți propunem o schimbare de perspectivă.
Ia-ți trei ore pentru tine și vino la 6 întâlniri cu resursele tale, creativitatea pe care o ai și cunoașterea de sine.

Întâlnirile vor avea loc săptămânal, data începerii precum și intervalul orar urmeaza să fie stabilite în funcție de disponibilitatea participanților. Vom fi alături de voi pentru a vă oferi un total de 18 ore de dezvoltare personală, prin metode de orientare experientială.
Cursul se adreseaza tuturor persoanelor aflate în căutarea resurselor personale, explorării de sine și creativității, descoperind astfel puterea limbajului non-verbal, farmecul personal precum și libertatea de a fi, comunicarea și responsabilitatea.

Atenție! Număr limitat de locuri!

Acest program de optimizare personală va avea loc in zona Timpuri Noi. Adresa exactă urmează să fie comunicată la finalizarea înscrierilor.

Contact
dezvoltare.creativa@gmail.com
0735 565 460 - Andra Buzilă
0722 66 2002 - Ana Georgescu

Traineri:
Andra Buzilă -Psiholog licențiat al Universității București, specializare în consiliere experiențială individuală și de grup, dezvoltare personală de grup, terapii creativ-expresive, dramaterapie și terapii corporale, formare în terapia unificării centrată pe adult – copil – cuplu – familie, master in Evaluarea, Consilierea și Psihoterapia Copilului, Cuplului și familiei, în curs de formare în terapii scurte și sub supervizare în psihoterapie experiențială.
Ana Georgescu - Psiholog licențiat al Universității București, specializare în consiliere experientială individuală și de grup, dezvoltare personală de grup, terapii creativ-expresive, psihodramă, dramaterapie și terapii corporale, formare în terapia unificării centrata pe adult – copil – cuplu – familie, master în Evaluarea, Consilierea și Psihoterapia Copilului, Cuplului și familiei,sub supervizare în psihoterapie experientială, trainer pentru Federația Europeană a Studenților la Psihologie (EFPSA), formare cognitiv comportamentală a analizei aplicate a comportamentului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu